Нашата История

Есента на 2005г беше поставено началото на нашата история. Ние бяхме 100% отдадени на проекта, работихме заедно всеки ден и отнасяхме се с нашите клиенти и партньори с респект.
 
Годините минаваха, екипа от професионалисти се увеличаваше, все повече клиенти ни се доверяваха да управляваме бизнес пътуванията им, Международната Асоциация за Въздушен Транспорт (IATA) акредитира компанията ни като член на организация, предоставяайки на нашите клиенти сигурност в професионализма и финансовата дисциплина на Д.А.ТРАВЪЛ. Тази година Д.А.Травъл беше отличена като най-добра туристическа компания на World Travel Awards в следствие на което ATG Travel избра компанията ни за локален офис в България. Горди сме да бъдем част от една от водещите компании за управление на корпоративни пътувания в света.
 
Към комента екипа ни е специализиран в продажба на самолетни билети на всички представени в България Авиокомпании, хотелски резервации, екзотични дестинации, рент-а-кар и органиция на събития, разделен на 3 подразделения:  Корпоративни клиенти, Индивидуални клиенти и Организация на събития.
 
Някой биха казали че сме достигнали до водеща позиция на пазара за корпоративно обслужване. Ние вярваме че имаме още много работа пред нас и желаеме да спечелим доверието на все повече клиенти в страната. Вярваме, че този уеб сайт ще бъде една стъпка напред.
 
Накракто, бихме били горди ако станете наш клиент. Ние ще направим всичко възможно за да докажем че нашата страст може да сътвори чудеса. И за това сме готови да работим усилено. Много усилено!
 
С най-добри пожелания,
 
Мария АтанасоваИзпълнителен Директор