Глобален акаунт мениджмънт

Глобален акаунт мениджмънт

Глобален акаунт мениджмънт
В ATG ние не нямаме Акаунт Мениджъри (Account Managers) вместо това ние използваме  Мениджъри на Бизнес Отношенията с клиенти (BRM - Business Relationship Managers). Този малък детайл във философията ни променя всичко. Ние сме продължение на организационната структура за нашите клиенти; техния външен отдел за управление на бизнес пътуванията. Постигаме това благодарение на усилената работа да разберем изискванията на клиентите си, след което да приложим напълно индивидуално решение за техните нужди.

Страхотна връзка с нашите клиенти е в основата на това, което правим. Като продължение на тяхната организационна структура, ние работим като техен външен отдел и доверието което печелим означава че ние познаваме тях и спецификата на техния бизнес. Тогава не само можем да управляваме по добре техните нужди в частта с бизнес пътуванията но можем и да добавим допълнителна стойност към техния бизнес.

Всеки клиент разполага със собствен план за развитие, списък на целите които искаме да постигнем заедно и как точно ще  бъдат постигнати. В допълнение към плана за развитие ние използваме регулярни отчети като не затрупваме клиентите със сухи статистически данни - предоставяме полезна информация която може да подобри значително цялата програма на клиента.

Провеждаме регулярни срещи с нашите клиенти не само с техния BRM но и с екипа който оперативно работи с клиента. Това ни помага не само за укрепване на взаимоотношенията но и за поддържане на плана за развитие жив и непрестанно подобряващ се. 

Свържи се с нас за да разбереш повече